Verzenden & retouren

maat producten worden via een snelle levering dienst aan transittijd minimaliseren. Orden van de douane komen niet in aanmerking voor express-levering en / of gratis verzending promoties. Voor meer informatie over verzendkosten, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Verzending principe:
 Wij zullen trachten de goederen verzenden naar u zo snel mogelijk nadat u uw bestelling (onder voorbehoud van de bestelling is door ons geaccepteerd als wordt bevestigd per e-mail), plaatst u normaal gesproken binnen 2 werkdagen of minder, indien de goederen zijn in actie, en in ieder geval binnen 30 dagen vanaf de dag nadat u uw bestelling plaatst. Als we niet in staat zijn tot het vervoer binnen die tijd om ons te mailen die je kent en geven u een geschatte leveringsdatum en je zal het recht uw bestelling te annuleren.

Snelle verzending wereldwijd met lagere verzendkosten in aanvulling op sommige afgelegen landen toe te voegen verzendkosten.

· Alle bestellingen in onze website zal worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag en kunnen worden gevolgd op de EMS website.
 · Alle internationale zendingen worden verzonden via slechts EMS expresse, en regelmatig luchtpost wordt niet door ons gebruikt voor internationale bestellingen. Zodat u kunt genieten van snelle verzending en grote korting aanbieden www.projectblonde.nl , ontvang de beste klantervaring.
 · Het is duidelijk dat het krijgen van uw objecten snel voor u belangrijk is, dus we maken alles in het werk om uw bestelling snel te verwerken.

Terug